Algemene Voorwaarden

Hier vindt u een samenvatting van onze Algemene Voorwaarden.
Een link naar onze uitgebreide voorwaarden vindt u onderaan deze pagina.

 1. Alle door onze uitgebrachte offertes zijn geheel vrijblijvend.
 2. Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders wordt aangegeven.
 3. Uitgebrachte offertes zijn 14 dagen geldig tenzij schriftelijk anders overeengekomen. De aangevraagde offerte is pas definitief na onze schriftelijke bevestiging voorafgaand aan de huurperiode.
 4. Bij het ophalen van materialen bent u verplicht een geldig legitimatiebewijs zoals rijbewijs, identiteitskaart of paspoort te tonen.
 5. Bij elke huurovereenkomst dient een borg te worden betaald van 2 keer het totale huurbedrag, met een maximum van €. 100,- per tent.
 6. Na ontvangst en controle van onze materialen zal deze borg worden geretourneerd.
 7. Betaling dient vooraf aan de huurperiode contant te geschieden. Dit kan gebeuren tijdens het bezorgen en voor het opzetten van onze materialen.
 8. Indien u er voor kiest om onze materialen te laten bezorgen, op te laten zetten en op te halen, kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn. Informeer vooraf naar de mogelijkheden.
 9. Materialen zijn tijdens de huurperiode niet verzekerd, u dient hier zelf zorg voor te dragen.
 10. Materialen dienen na een huurperiode schoon, compleet en op de zelfde wijze zoals bij levering te zijn verpakt, aan ons te worden geretourneerd.
 11. Indien er materialen kapot, beschadigd en / of vies retour komen zullen de kosten om onze materialen te reinigen / herstellen worden ingehouden van de betaalde borg.
  Indien de schade groter is dan de borg zal dit worden verhaald op de Huurder.
 12. ALeonis Verhuur heeft het recht de overeenkomst met de Huurder op elk moment te beëindigen, wanneer wordt gevreesd dat de Huurder niet aan deze Algemene Voorwaarden kan voldoen.
 13. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor lichamelijke en / of materiële schade ontstaan door één van onze materialen.
 14. ALeonis Verhuur staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda, onder nummer: 51130467.

Let op !!

 • Papieren versieringen, zoals o.a. crêpepapier, zijn niet toegestaan in onze tenten!
  Deze kunnen door vocht ernstige vlekken veroorzaken die er niet meer uit gaan.
 • Losse theelichtjes geven brandvlekken en ook gloeilampen tegen het tentdoek kan schade aan de gehuurde materialen aanbrengen.
 • Het beplakken of beschilderen van het tentdoek en de constructie, evenals het ophangen van materiaal door middel van nietjes en plakband is niet toegestaan.

Klik hier voor de complete versie van onze Algemene Voorwaarden (.PDF, 57kb), welke u kunt openen met bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader.

Comments are closed.

 • RSS
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter