Feestpoppenpaleis.nl geopend!

FEESTPOPPENPALEIS IS GEOPEND!

Datum: 14-09-2018

Feestpoppenpaleis.nl is geopend! We zijn erg trots op het resultaat, ons nieuwe paleis, speciaal voor de feestpoppen, opblaasfiguren, springkussens en feestvlaggen. De nieuwe website is gevuld en startklaar, al zijn er uiteraard nog wel puntjes op de i. Het is net als verhuizen, de meubels zijn verhuist, de dozen zijn net uitgepakt, het naambordje wordt aan de voordeur gehangen. En vervolgens wil je nog een schilderijtje ophangen of een lamp plaatsen. Mis je iets, zie je een tikfout of vermoedt je dat de informatie niet juist is vermeldt? Laat het ons dan weten en laat een persoonlijk berichtje achter via ons contactformulier.

FEESTPOP OF OPBLAASFIGUUR RESERVEREN?

Reserveren is gemakkelijk. Kies de feestpop of opblaasfiguur van je keuze, plaats deze in je winkelmand en vul je gegevens in. Makkelijker dan dat wordt het niet. Heb je een specifieke vraag over een feestpop, opblaasfiguur, springkussen of feestvlag? Laat het ons dan gerust weten, we helpen je graag op weg!

Klik hier om naar feestpoppenpaleis.nl te gaan

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, beachflag, Blikvangers en Opblaasfiguren, feestvlag, Springkussens, vlag. Bookmark permalink.

Comments are closed.

  • RSS
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter